Wat kunnen wij voor u doen ?

Bij het betreden van een nieuwe woning of bedrijfspand of bij het opleveren van uw oude locatie komen vele zaken aan het licht waar u niet gelijk aan denkt. Jamo Vastgoed Service is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontzorgen in die wensen van de klant. Wij staan voor kwaliteit, service en persoonlijk contact met de opdrachtgever.

Loodgieterswerk

U wilt een deskundige partij waar u het onderhoud aan kunt toevertrouwen. Met de loodgieters en onderhoud service van Jamo vastgoedservice houd u, uw gebouw droog en warm zonder dat u er omkijken naar heeft. Dankzij een compleet dienstenpakket van cv, dak en loodgieters werkzaamheden. Onze vakkundige onderhoudsprofessionals verzorgen preventief onderhoud en calamiteiten.

Dakwerken

Heeft u een lekkage of is uw dak aan renovatie toe? Voor dak renovatie en onderhoud aan uw dak bent u bij Jamo op het juiste adres. Onze diverse werkzaamheden zijn: renovatie, nieuwbouw tot groot onderhoud aan uw dak

Heeft u een spoedgeval? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op 06-15479778.

Centrale verwarming

Bij Jamo vastgoed service weten we hoe belangrijk een goed onderhouden CV-ketel is. U wilt immers niet in een koude woning zitten zonder warm water. Tevens verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van uw CV-ketel. Toch problemen aan uw ketel? Maakt u zich geen zorgen. Wij beschikken over de juiste vakmensen om ieder verwarmingsprobleem zo snel mogelijk te herstellen.

Schoonmaak

Een schone werkomgeving is iets wat iedere werkgever haar personeel wilt bieden. Vaak lukt het alleen niet dit intern te realiseren. Een oplossing is dan veelal een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren dat er voor zorgt dat een kantoorpand dagelijks of meerdere dagen per week tot in de puntjes wordt schoongemaakt. Echter is het zo dat wij ook ingezet kunnen worden voor gerichte schoonmaakwerkzaamheden.

Ontruimingen en opleveringen

U kunt bij ons terecht voor  het ontruimen van uw woning of voor het vakkundig ontruimen kantoren en bedrijfspanden. Wij ontzorgen zakelijke en particuliere klanten met een aanbod op maat. Onze dienstverlening bestaat o.a uit het leegruimen en bezemschoon opleveren van woningen, boedelruiming , reiniging.

Sanitair en loodgieterswerk

Bij ons bent u aan het juiste adres voor elk sanitair en loodgieterswerkzaamheden! Wij bieden de juiste oplossing voor u door middel van het luisteren naar u wensen.  Al onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaringen in en om u huis voor het aanleggen van de waar nodige afvoeren en leidingen.

Schilderwerkzaamheden

Schilderwerk is het visitekaartje van een woning.
Daarom leveren wij bij Jamo vastgoedservice alleen hoogwaardige kwaliteit binnen- en buitenschilderwerk af. Wij doen schilderswerkzaamheden voor uw woning of bedrijfspand

Beheer, begeleiding en bezichtigingen

Jamo Vastgoed Service helpt mensen om hun woning aantrekkelijk te presenteren voor een snellere verkoop tegen een zo goed mogelijke prijs. Staat uw woning te koop? En wilt u de kansen op verkoop vergroten? Zorg dat woningzoekenden enthousiast worden van uw woning door uw woning extra aantrekkelijk te maken voor de verkoop. Het is belangrijk dat uw woning in positieve zin opvalt. Zeker in de huidige woningmarkt